1) Πληρωμή με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παραλαβή της παραγγελίας

Τα προϊόντα έρχονται στο χώρο σας με courier (ΕΑSYmail και ELTA-courier) και εσείς πληρώνετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή.

Η υπηρεσία αυτή χρεώνεται από τις εταιρίες courier και η χρέωση είναι 2,75 ευρώ.

2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας που αναγράφεται στο e-mail επιβεβαίωσης. Στη συνέχεια ενημερώστε μας μέσω mail στο sales@ovomed.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 2114088471 ότι εξοφλήσατε την παραγγελία, προκειμένου να απελευθερωθεί η αποστολή. Σε περίπτωση που δε λάβουμε επιβεβαίωση, η παραγγελία δεν αποστέλλεται. Ο τραπεζικός λογαριασμός όπου μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο για την εξόφληση της παραγγελίας σας είναι:

ALPHA BANK αριθμός λογαριασμού: 377002002005980

αριθμός IBAN: GR6301403770377002002005980

Ως δικαιούχος του λογαριασμού εμφανίζεται η εταιρεία μας με την επωνυμία: ΤΣΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ OVO

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ως αιτιολογία της κατάθεσης βάζετε το ονοματεπώνυμό σας. Στη συνέχεια μας ενημερώνετε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail ( sales@ovomed.gr ) για την κατάθεση για να προωθήσουμε την παραγγελία σας.
Σε περίπτωση που η κατάθεση δε γίνει εντός 5 ημερολογιακών ημερών, τα προϊόντα αποδεσμεύονται αυτόματα από το σύστημα και η παραγγελία ακυρώνεται.

3) Με χρέωση κάρτας ή Masterpass

Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας (Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover) ή με χρήση του ηλεκτρονικού σας πορτοφολιού Masterpass.

Με την καταχώριση της παραγγελίας σας στον ιστοχώρο μας, εφόσον έχετε επιλέξει αυτόν τον τρόπο πληρωμής, θα κατευθυνθείτε μέσω ασφαλούς σύνδεσης στην σελίδα της Alpha Bank όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας ή του πορτοφολιού Masterpass.

4) Με μετρητά ή χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας για παραλαβή από το κατάστημα

Επιλέγοντας την παραλαβή από το κατάστημα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα κατά την παραλαβή των προϊόντων .

Για παραλαβή από το κατάστημα με τις τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), πρέπει να προηγείται πάντα τηλεφωνική ή online παραγγελία.

5) Με χρήση της υπηρεσίας PayPal

Τώρα μπορείτε να προβείτε σε εξόφληση της παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα ovomed εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής «PayPal», στο τέλος της παραγγελίας μεταφέρεσαι απευθείας στη σελίδα του PayPal.

Το κατάστημα μας βρίσκεται Κολοκοτρώνη 9, 15233, Χαλάνδρι, Ελλάδα.